Minerva

Oare cati oameni ar fi indragit poezia Elenei Farago daca s-ar fi intitulat Gandacelul de bucatarie?

Stiati ca in zilele de senin absolut de pe “inaltimile” de sticla ale Bucurestilor se pot vedea muntii [Carpati]?

Fotografie realizata in curtea Academiei Romane, intrarea din Calea Victoriei, Bucuresti. Sculptor Mihai Ecobici.DSC_4536

Advertisements

4 thoughts on “Minerva

 1. E frumos aşa, cum îţi însoţeşti imaginea de muzică, şi nu una aleasă la întâmplare, că’i cu rost, aşa, ca romanele cu cheie, dislocând mister.
  Şi care’s înălţimile alea de zici de ele, că e prima dată când aud de asta, va trebui să întreb pe cineva care chiar ştie totul despre nişte lucruri pentru care unii au doar păreri. Zâmbesc, aidoma-ţi.

  Cât despre gândacii de bucătărie, zice-se că’s denemurit. Da’ nu ştiu dacă pe vremea aia ei însemnau escaladarea unei ameninţări ca acum. Glumesc.

  Like

 2. Gandacii de bucatarie au inteligenta, sentimente si emotii, asemeni oamenilor. Nu ii consider o amenintare. Cred ca vorba de o neintelegere la mijloc. Zambesc.

  Like

 3. Cladirile: Tower Center International de pe bulevardul 1 Mai, aproape de Piata Victoriei. A doua este Floreasca City Center Sky Tower de pe bulevardul Barbu Vacarescu. Cea de-a doua cred ca poate fi vizitata de publicul larg, parca in weekend-uri.

  Like

 4. Și de la etajul 21 sau terasa hotelului Intercontinental. Acolo, la fostul restaurant „Balada”, la finalul unui eveniment, am văzut linia munților. Azi, chiar dacă este complet senin cerul, din cauza smogului, a mașinilor, a prafului din București, nu prea se mai văd :(

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s