Dansul smintitilor

Oamenii principiali sunt asemeni ciupercilor otravitoare: ucid pe necunoscatori dar trateaza bolile dificile pentru cei care stiu sa le culeaga. Si ce mai joc de cuvinte cand nebunia ii descrie si pe ei si pe ele. Caci nebuni trebuie sa se faca inteleptii …  

Fotografie realizata pe strada Popa Soare din BucurestiDSC_4665

Advertisements

33 thoughts on “Dansul smintitilor

 1. Adica biroul tau e la 5 minute de casa? Dar tu unde te crezi in viata asta? [o spranceana ridicata, un zambet fixat dreapta jos]

  Like

 2. Ai putea crede că sunt pur și simplu norocoasă. Te asigur însă, că în spate, s-a aflat o strategie, astfel încât între casă și birou să nu-mi petrec, ca timp, jumătate din viață ;) E prea prețioasă ca să o irosesc în trafic!….

  Mă cred bine în viața asta. Tu? :)

  Like

 3. Eu … cred ca invat inca despre viata. Norocos? Sa spunem un noroc mega-tetra complicat, dar da, se simte influenta de deasupra. Cat despre petrecutul vietii, hm, imi permit luxul asta dintr-un singur motiv: cand este sa traiesc, sunt pe alte viteze, imi falfaie parul si camasa pe mine, mi se lipeste limba de obraz, hahaha!

  Like

 4. Când e să „trăiesc” – așa cum îmi place mie – sunt și eu pe viteză supersonică :) Doar că-mi țin gura închisă să nu-mi fluture limba :))

  Like

 5. Mi se pare un aspect demn de luat in seama in viata unui om. Zambesc. Cum crezi ca a fost construita o lume intreaga din doar 10 numere?

  Like

 6. Pai lumea in 10 numere … care se tot repeta si se tot amesteca si se tot complica, dar mereu fac o supa bine pusa la punct, logica, rigida, principiala si principala. Totul e calculat in numele, pana si platile de orice natura se reduc la numere. Defineste privirea prin prisma numerelor!

  Like

 7. Pentru ca din 10 numere, stiu exact care este cel care defineste zambetul tau. Astfel, toate zambetele tale se construiesc pe baza lui 9. Care este un numar complex.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s