Dansul smintitilor

Oamenii principiali sunt asemeni ciupercilor otravitoare: ucid pe necunoscatori dar trateaza bolile dificile pentru cei care stiu sa le culeaga. Si ce mai joc de cuvinte cand nebunia ii descrie si pe ei si pe ele. Caci nebuni trebuie sa se faca inteleptii …  

Fotografie realizata pe strada Popa Soare din BucurestiDSC_4665

33 thoughts on “Dansul smintitilor

  1. Adica biroul tau e la 5 minute de casa? Dar tu unde te crezi in viata asta? [o spranceana ridicata, un zambet fixat dreapta jos]

    Like

  2. Ai putea crede că sunt pur și simplu norocoasă. Te asigur însă, că în spate, s-a aflat o strategie, astfel încât între casă și birou să nu-mi petrec, ca timp, jumătate din viață ;) E prea prețioasă ca să o irosesc în trafic!….

    Mă cred bine în viața asta. Tu? :)

    Like

  3. Eu … cred ca invat inca despre viata. Norocos? Sa spunem un noroc mega-tetra complicat, dar da, se simte influenta de deasupra. Cat despre petrecutul vietii, hm, imi permit luxul asta dintr-un singur motiv: cand este sa traiesc, sunt pe alte viteze, imi falfaie parul si camasa pe mine, mi se lipeste limba de obraz, hahaha!

    Like

  4. Când e să „trăiesc” – așa cum îmi place mie – sunt și eu pe viteză supersonică :) Doar că-mi țin gura închisă să nu-mi fluture limba :))

    Like

  5. Mi se pare un aspect demn de luat in seama in viata unui om. Zambesc. Cum crezi ca a fost construita o lume intreaga din doar 10 numere?

    Like

  6. E un aspect..nu știu cât de luat în seamă! Prefer gesso sottile :P

    Nu știu cum se construiește o lume întreagă din doar 10 numere. Știi tu?

    Like

  7. Pai lumea in 10 numere … care se tot repeta si se tot amesteca si se tot complica, dar mereu fac o supa bine pusa la punct, logica, rigida, principiala si principala. Totul e calculat in numele, pana si platile de orice natura se reduc la numere. Defineste privirea prin prisma numerelor!

    Like

  8. Pentru ca din 10 numere, stiu exact care este cel care defineste zambetul tau. Astfel, toate zambetele tale se construiesc pe baza lui 9. Care este un numar complex.

    Like

  9. E ceva ce știi tu despre mine? Cum ai calculat tu și ai știut că eu mă tot (re)compun din numărul 9???

    Lipsesc vreo 10 min. dar revin ;)

    Like

  10. Nuuuuu! Joi m-am întors în țară, la 6 dimineața am ajuns acasă și la ora 10 eram deja la birou. De-atunci muncesc întruna….inclusiv azi:)

    Like

Leave a comment